Centar za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije organizira besplatno interaktivno predavanje na temu „Turizam sutra - digitalizacija tura i izleta“ u petak, 08.10.2021. godine s početkom u 10.00 sati u prostorijama Doma kulture „Zabrježe“ u Babinom Polju na Mljetu.

Na predavanju će se predstaviti praktična iskustva i savjeti o unapređenju prodaje te upravljanju prihodima u tržišnom segmentu prodaje tura, izleta i aktivnosti, s naglaskom na novonastale okolnosti uzrokovane pandemijom. Edukacija će obuhvatiti paletu tema koje su fokusirane na mogućnosti najboljeg načina prezentiranja na tržištu, širenja postojeće prodajne mreže, unapređenja prodaje i olakšanje poslovanja kroz praćenje suvremenih trendova, do korištenja naprednih tehnologija.

Predavanje će održati g. Toni Njirić, vlasnik obrta EZ booker sa zavidnim (preko 12 godina) iskustvom u turizmu usko specijaliziranim za online booking. G. Njirić je i stalni predavač na sveučilištu RIT Croatia u Dubrovniku, a predaje predmete na temu IT/Web and Mobile Computing-a.

Za sudjelovanje na radionici prijavite se putem:

- poveznice

- maila: dcp@dcp.hr

- mob: 099/261-8966 ili telefona: 020/418-401

Kontakt