Uskočiti u kajak ili kanu i zaveslati uz obalu najzelenijeg hrvatskog otoka sjajna je ideja, ali učiniti to isto po mljetskim jezerima - Velikom i Malom jezeru unutar Nacionalnog parka Mljet, pun je pogodak! Osjetite mirnoću jezera, tišinu i neopisivi mir sa svakim zaveslajem u tom komadiću raja na Zemlji, a pramac usmjerite i prema otočiću sv. Marije koji s crkvom i benediktinskim samostanom usred jezera predstavlja jedan od najljepših motiva otoka.
Morsko kajakarenje pravi je hit posljednjih godina pa tamošnje agencije organiziraju i vođene izlete kajacima do atraktivnih okolnih otočića, mističnih špilja i skrovitih lokacija. Otkrijte zašto je Mljet dobro čuvana tajna strastvenih kajakaša iz cijelog svijeta.

 


RADULJ TOURS

raduljtours@gmail.com

mob.+38598428074
mob. +385 98 176 7048


ID ADVENTURES

Email: IDAdventures.mljet@gmail.com
Mob: +385 95 90 99 352
W: https://www.idadventures.hr/

 

TURA 4 OTOČIĆA

OPIS PROGRAMA:

Ova tura obuhvaća sjeverni dio prostora NP Mljet i uključuje mnoštvo zanimljivih malih otočića. Kod ove ture postoji i mogućnost najma morskog kajaka te organiziranog polaska iz Tatinice koji uključuje hranu, piće, opremu te razne zanimljive proče i anegdote iz ovog kraja. Očekujte mnoštvo zabave, lijepih mjesta za kupanje, špilja i mjesta na kojima možete napraviti nezaboravne fotografije.

KOME JE NAMIJENJENA:

Ako se ide laganim tempom, ova tura je prilagođena svim uzrastima. Na njoj se mogu vidjeti brojni otočići i otkriti sve što ne možete pješice.

NA OVOJ TURI MOŽETE VIDJETI I DOŽIVJETI

Bioraznolikost podmorja- Mljet odlikuje kristalno prozirno more koje je oduševilo i slavnog oceanologa i istraživača morskih dubina Jacquesa Cousteaua
Otočići Kobrava, Ovrata, Moračnik, otočić Tajnik- brojnost otočića karakteristična je za otok Mljet. Prema razvedenosti Mljet je na četvrtom mjestu hrvatskih velikih otoka

TRAJANJE

- 3 h i 30 min

ŠTO PRIPREMITI

- morski kajak
- odjeća i obuća za kupanje
- pokrivalo za glavu
- voda
- krema za sunčanje

Galerija slika

Kontakt