Turistička zajednica općine Mljet

Projekta Zagrebačke banke pod nazivom #prviput

Hrvatska turistička zajednica je partner novog projekta Zagrebačke banke pod nazivom #prviput, koji je usmjeren mikro i malim poduzetnicima u turizmu.

Tim natječajem Zaba daje mogućnost malim poduzetnicima s originalnom ponudom da osvoje potpuno besplatnu marketinšku kampanju.

Na natječaj se mogu prijaviti svi mikro i mali poduzetnici u turizmu – npr. vlasnici smještaja, malih hotela, eko sela, OPG-ovi, turistički vodiči, instruktori ronjenja, vlasnici taxi boatova i svi drugi koji misle da njihova ideja, lokacija, projekt ili proizvod obogaćuje turističku ponudu Hrvatske.

 

Prijave su otvorene do 30. rujna 2020. putem weba: https://prviput.24sata.hr/

 

Ministarstvo turizma i sporta Republike Hrvatske i Hrvatska turistička zajednica organiziraju promotivnu akciju „ Tjedan odmora  vrijedan“ , čime je cilj potaknuti domaće tržište na turističke aktivnosti u razdoblju pred i post sezone. U tom kontekstu, nekoliko puta godišnje, provodi se spomenuti program kako bi isti dugoročno postao dio turističkih aktivnosti.

 

Prvi tjedan odmora vrijedan započeo bi 16. listopada, te završio 25. listopada 2020. Godine, a prijavile bi trajale do 1. listopada 2020. godine. U tom razdoblju za cilj im je svim građanima Hrvatske omogućiti da mogu posjetiti i upoznati razne dijelove naše zemlje, nudeći im upola niže cijene na sve turističke proizvode i usluge ; smještaj, prijevoz, ugostiteljstvo, posjeti nacionalnim parkovima, kazalištima, adrenalinskim aktivnostima i sl.

U akciju se mogu uključiti svi sa turizmom povezani subjekti ; hotelske kuće, privatni iznajmljivači, restorani, parkovi prirode, nacionalni parkovi, muzeji, galerije, adrenalinski turizam, zdravstveni turizam, nautika, ugostitelji i dr.

 

Hrvatska turistička zajednica će ponovno aktivirati zasebnu web stranicu www.tjedanodmoravrijedan.hr na kojoj će se svi zainteresirani u nekoliko jednostavnih koraka moći uključiti u skladu sa svojim mogućnostima , te svoje cijene za taj tjedan prilagoditi  uvjetima određenim od strane nosioca projekta Ministarstva turizma i sporta i Hrvatske turističke zajednice.

 

DOWNLOAD PDF

TURISTIČKA ZAJEDNICA OPĆINE MLJET
Ulica: Zabrježe 2
HR – 20225 Babino Polje
Tel. +385 20 746025 +385 20 744186, Fax. +385 20 746 022
e-mail: tz.mljet@du.t-com.hr
web: www.mljet.hr