Turistička zajednica općine Mljet

// OBAVIJEST IZNAJMLJIVAČIMA - eVisitor //

Turistička zajednica općine Mljet poziva sve turističke subjekte da preuzmu svoje pristupne podatke za informacijski sustav eVisitor.

Napominjemo da od 1.1.2016. godine više neće vrijediti dosadašnji oblici prijave, nego će se prijava i odjava gostiju moći izvršiti isključivo prijenosom podataka u aplikaciju eVisitor.

Subjekti koji imaju vlastite programe za prijavu/odjavu gostiju iste trebaju prilagoditi sustavu eVisitor (više informacija na linku:https://www.evisitor.hr/eVisitorWiki/(X(1)S(f403b0qzidl35k1sxpkt44fd))/Javno.Web-API.ashx

Ured TZO Mljet završio je proces unošenja matičnih podataka iznajmljivača u novi program.
Kako bismo Vam mogli omogućiti registraciju u sustav eVisitor, u Turističkoj zajednici općine Mljet se osobno preuzimaju korisničko ime, lozinka i TAN tablica za registraciju u sustav, a krajem siječnja/početkom veljače organizirati će predstavljanje novog programa za sve iznajmljivače, uz pravovremenu pismenu obavijest.

Iznajmljivače koji će svoj objekt iznajmiti prije ovog vremena molimo da se jave u urede TZ kako bismo ih upoznali s novim programom, te im dodijelili šifru i lozinku.

Ukoliko programeri imaju neka programska pitanja vezana uz prilagodbu sustavu eVisitor, molimo da se obrate na e-mail:eVisitor@htz.hr.

- opće informacije o sustavu eVisitor: http://business.croatia.hr/…/Hrvatska-turisticka-z…/eVisitor
- video materijali za obveznike:https://www.youtube.com/channel/UCRQ5Bx2JdGhcEtLCE5eze7g

- korisnička dokumentacija za obveznike LINK

- često postavljana pitanja FAQ

 

TURISTIČKA ZAJEDNICA OPĆINE MLJET
Ulica: Zabrježe 2
HR – 20225 Babino Polje
Tel. +385 20 746025 +385 20 744186, Fax. +385 20 746 022
e-mail: tz.mljet@du.t-com.hr
web: www.mljet.hr