Turistička zajednica općine Mljet

Poziv na Forum obiteljskog smještaja 24. ožujka 2015.g. u Hotelu Valamar Lacroma

Pozivamo Vas na Forum obiteljskog smještaja koji će se održati u utorak 24. ožujka 2015.g. u Hotelu Valamar Lacromu u organizaciji Hrvatske gospodarske komore - Županijske komore Dubrovnik i Turističke zajednice Grada Dubrovnik.

Forum je namijenjen svim privatnim iznajmljivačima, kao i obiteljskim privatnim gospodarstvima koji pružaju usluge smještaja.


Paralelno s predavanjima na Forumu privatni iznajmljivači će imati priliku razgovarati s raznim poslovnim partnerima koji nude svoje usluge na tržištu (turističke agencije koje se bave rezervacijama, osiguravajuća društva,banke, prodavatelji opreme za apartmane i sl.)

Cilj Foruma je informirati iznajmljivače o zakonskim obvezama, vrstama inspekcija kojima podliježu, mogućnostima sufinanciranja iz EU i domaćih fondova, turističkim kreditima i kartičnom poslovanju za iznajmljivače, povećanju energetske učinkovitosti, smanjenju troškova i podizanju kvalitete kroz automatizirano upravljanje trošilima i dr.
Isto tako cilj je ostvarivanje izravne poslovne komunikacije i suradnje između privatnih iznajmljivača i turističkih poslovnih subjekata.

Zainteresirani za sudjelovanje na Forumu mogu se prijaviti putem online prijave na Forum obiteljskog smještaja klikom na sljedeći link: PRIJAVA ili na : ntrojic@hgk.hr , kako bi osigurali svoje mjesto.

 

TURISTIČKA ZAJEDNICA OPĆINE MLJET
Ulica: Zabrježe 2
HR – 20225 Babino Polje
Tel. +385 20 746025 +385 20 744186, Fax. +385 20 746 022
e-mail: tz.mljet@du.t-com.hr
web: www.mljet.hr